Möjlighet att spåra barn via mobil

spåra barnen direkt via mobilen
Vill du ha möjligheten att kunna spåra barn via mobil? Det kan du göra genom att köpa en GPS klocka för barn. Med en sådan klocka blir det en ökad trygghet i vardagen för både vuxna och barn. När barnet har på sig denna klocka så kan du synka den till din smartphone, det gör att du kan spåra barn via mobil och alltid veta var de är. Kanske de går själva till skolan? Då vill du ju veta att de kommit säkert fram. Det kan du med spårning av barn via din mobiltelefon.  Själva klockan har även den många bra funktioner för ditt barn. De kan ringa olika nummer, även SOS samt att de kan ställa in alarm, röstkommando och så klart kolla tiden! Vill du känna dig trygg är detta ett bra alternativ att satsa på för ditt barn.

Spårning av barnen via mobilen​

Att kunna spåra barn via mobil är ett måste om de är ute på egen hand. Många föräldrar oroar sig över dem och att inte veta var de är. Kanske de leker på gården, men du har inte så att du kan se dem. Då kan du via din mobil se att de är kvar där de ska vara, genom att den är kopplad till deras klocka. 

Det finns flera olika modeller av klockor, för både flickor och pojkar på safe2go. Där finns det även GPS klockor för vuxna. Du som vill se utbudet av klockor eller veta mer om vad det innebär att spåra barn via mobil du kan besöka deras hemsida.​​​